TTSO ve TTB heyetinden TOBB'ye ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ederken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçimlerini tamamlayan oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ediyor.Türkiye genelinde TOBB'a bağlı 365 oda ve borsada Mayıs

TTSO ve TTB heyetinden TOBB'ye ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ederken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçimlerini tamamlayan oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ediyor.

Türkiye genelinde TOBB'a bağlı 365 oda ve borsada Mayıs ayında başlayan organ seçimleri Haziran ayının sonuna kadar devam edecek.  Seçimler sürerken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan odalar ile borsaların, yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ediyor.

Dün yapılan Görüşmede, Trabzon ve bölge sorunları gündeme geldi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret BorsasıYönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

TTSO HEYETİ

TTSO heyetinde, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu,  Başkan Yardımcıları Coşkun Kahraman,  Erkut Çelebi, Sayman Murat İskender, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Bülbül,Nevzat Özer,Özcan İlarslan, Genel Sekreter Hakan Gürhan yeraldı.

TTB HEYETİ

TTB heyetinde ise, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav,Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Başkan yardımcısı Eyüp Ergan, Sayman Bekir Şengül ve Genel Sekreter  Şükrü Erüz katıldı.

TTSO ve TTB daha önce yaptıkları açıklamalarda M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun önümüzdeki günlerde yapılacak olan TOBB seçimlerinde aday olmasını istemişlerdi.Heyet Ankara'da çeşitli konularda temaslarda da bulunacak.

ttso_ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi