TTSO Trabzonlu inşaat firmalarını Batum fuarında tanıtıyor

TTSO Batum'da stant açacak.

TTSO Trabzonlu inşaat firmalarını Batum fuarında tanıtıyor
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Batum’da 9-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası İnşaat Malzeme ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açacak. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, isteyen firmaların TTSO standında görsel materyallerini sergileyebileceğini ve tanıtım yapabileceği söyledi.
 
BATUMIBUILD 2016 ismiyle düzenlenen Batum Uluslararası İnşaat Malzeme ve Teknolojileri Fuarı’nda TTSO’nun stant açacağını belirten Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, “Firmalarımız broşür gibi tanıtım malzemelerini odamız Dış İlişkiler Sorumlusu Hakan Savaş’a teslim ettikleri takdirde, bunları standımızda sergileyeceğiz. Firmalarımızın Gürcistan ile iş hacminin artması en büyük arzumuz” dedi.
 
Azerbaycan, Türkiye, İran, Ermenistan, Polonya, Ukrayna, Rusya’dan şirketlerin katılacağı BATUMIBUILD 2016 fuarında inşaat malzemeleri, cihazlar, inşaat donanımları, iklimlendirme ve soğutma sistemleri, mimarlık teknolojileri, iç ve dış tasarım ürünlerinin yer alacağı vurgulandı.
 
Batum’daki Sheraton Oteli’nde 9-11 Aralık tarihleri arasında açık kalacak fuarın yerel saatle 10.00 – 18.00 arasında ziyaret edilebileceği belirtildi.
 
Fuarda tanıtım yapmak isteyen firmaların görsel malzemelerini 7 Aralık Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar 3268071 (Dahili:264) nolu telefondan irtibat sağlayacakları Hakan Savaş’a iletmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi