TTB'de görev dağılımı yapıldı

Mehmet Cirav yeniden Meclis Başkanlığına seçilirken, Şükrü Güngör Köleoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Seçimlerde Kamil Kutlu ve Kemal Kahraman Meclis Başkan Yardımcılıklarına seçilirken, Şükrü Güngör Köleoğlu Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu is

TTB'de görev dağılımı yapıldı

Mehmet Cirav yeniden Meclis Başkanlığına seçilirken, Şükrü Güngör Köleoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi.

Seçimlerde Kamil Kutlu ve Kemal Kahraman Meclis Başkan Yardımcılıklarına seçilirken, Şükrü Güngör Köleoğlu Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Bekir Şengül, Engin Büyükaydın, Haydar Kılıç ve Hami Kuloğlu 1926 yılında kurulan Trabzon Ticaret Borsası'nda meclis 14 kişiden oluşuyor. Seçimlerde meclis üyelikleri şu isimlerden oluşmuştu:
"Mehmet Cirav, Şükrü Güngör Köleoğlu, Bekir Şengül, Kamil Kutlu, Engin Büyükaydın, Eyüp Ergan, Mehmet Yavuz, Kemal Kahraman, Haydar Kılıç, Hami Kuloğlu, Sait Berber, Yavuz Selim Çakıroğlu, Derviş İskender ve Yıldıray Yıldırım"

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav borsa tarihinde iki kez seçim yarışı yapıldığını (1995-2009) belirterek, “Bu seçimde yarış gerekliydi. Bundan önceki yönetimle ortak çalışma içerisinde olacağız. Aramızda bir küskünlük, kırgınlık yok. Onlarda bizim asil üyelerimizdir. Çok demokratik bir seçim oldu. TTB olarak çay ve fındık politikaları konusundaki çalışmalarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu da yaptığı konuşmada kısa ve net olarak “ Çok demokratik bir seçim oldu. Arkadaşlarımızın bıraktığı yerden çıtayı yükseltmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi