TSİAD'dan KOBİ açıklaması

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının Teknik Destek kapsamında Gerçekleştirilecek çalışma hafta sonu başlıyor.TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, TTSO’da hafta sonu başlatacakları eğitim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “KOBİLERE farklı Devlet Destek, HİBE

TSİAD'dan KOBİ açıklaması

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının Teknik Destek kapsamında Gerçekleştirilecek çalışma hafta sonu başlıyor.

TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, TTSO’da hafta sonu başlatacakları eğitim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “KOBİLERE farklı Devlet Destek, HİBE ve TEŞVİK (finansman) kaynaklarını göstermek istediklerini belirterek, kafalarda oluşacak soruları yine bu toplantılarda uzmanlarımız aracılığı cevaplamak, işletmelerimizin rekabetçi yapılarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Başkan Orhan, alternatif finansman kaynakları olarak değerlendirdiği  4 oturumda ele alınacak konuları şöyle sıraladı: Hazine Müsteşarlığı Destekleri, KOSGEB Destekleri, İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi ve Dış Ticaret Müsteşarlığı Destekleri, Turizm ve Kültür Yatırımlarında Teşvik Uygulamaları, TÜBİTAK Destekleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Destekleri (İŞ KUR Destekler) ile Ulusal ve Uluslararası Hibe Kaynakları olarak uzmanlar tarafından ele alınacak. Ayrıntılı bilgi www.tsiad.org.tr adresinden edinilebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler