TSİAD Ziynet Sali'yi getirtiyor

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği 25 Kasım tarihinde saat 20.00'de Trabzon İş Dünyasını eşleriyle birlikte bir araya getiriyor.Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD) 25 Kasım'da hem kendi üyelerini ve eşlerini hem de Trabzon’un iş dünyasını bir a

TSİAD Ziynet Sali'yi getirtiyor

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği 25 Kasım tarihinde saat 20.00'de Trabzon İş Dünyasını eşleriyle birlikte bir araya getiriyor.

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD) 25 Kasım'da hem kendi üyelerini ve eşlerini hem de Trabzon’un iş dünyasını bir araya getirmek için yemek düzenliyor.

Novotel Trabzon’da düzenlenecek olan yemekte iş dünyasının gidişatı ve Trabzon’a yapılanlar ve yapılabilecekler görüşülecek. Ayrıca geceye ünlü sanatçı Ziynet Sali renk katacak. Bilindiği üzere bu yemek organizasyonu daha önce 22 Eylül'de yapılacaktı ancak Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda 26 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi