TSİAD üyelerinin büyük başarısı!

TSİAD Genel Sekreteri Recep Ergenç, Trabzon Kurumlar Vergisi sıralamasında TSİAD Üyelerinin ilk iki sırayı paylaşmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “üzerimizde daha fazla sorumluluk hissediyoruz. Her iki üyemizin de bu büyük başarıları e

TSİAD üyelerinin büyük başarısı!

TSİAD Genel Sekreteri Recep Ergenç, Trabzon Kurumlar Vergisi sıralamasında TSİAD Üyelerinin ilk iki sırayı paylaşmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “üzerimizde daha fazla sorumluluk hissediyoruz. Her iki üyemizin de bu büyük başarıları elde etmelerinden dolayı tebrik ederiz” dedi.

Kurumlar vergisinde birinci sırayı paylaşan iki firmada da TSİAD Üyesi ve yönetim kurulunda temsilcilerinin bulunması, Dernek üyeleri arasında memnuniyetle karşılandı.

Genel Sekreter Ergenç yaptığı açıklamada, ”Ülkelerin gücü işletmelerinin gücü ile ölçüldüğü bir dünyada yaşıyoruz. Girişimcilik konusunda Ülkemizin ekosistemin oturtulması kaçınılmazdır. Yılda en az 800 000 bin kişiye iş yaratmak zorunda olduğumuz unutulmalıdır. Buna göre kabul edilebilir bir sürede işsizliği çözülebilmesi için her yıl 5 000 yeni girişimcinin piyasa aktörü olması gerekir. Bunun için ise her şeyin yerli yerine oturtulması; Üniversitelerin - kuluçka merkezlerinin -melek yatırımcıların – girişimcilik kültürünün –bankaların ve devletin… bütün aktörlerin girişimciliği destekleyecek şekilde işlerini yapması gerekmektedir.

Kurumlar vergisinde 1. ve 2. sırayı paylaşan Üyelerimizin iş yaşamları, sürdürdükleri mücadele, iş anlayışları, hem bireysel hem de ortaklık kültürü ile  bu sonucu elde etmeleri örnek teşkil edecek niteliktedir. TSİAD kurulduğu günden bugüne, girişimciliğin geliştirilmesi ile Ülkemizin çok hızla içinde bulunduğu ligden, gelişmiş ülkeler ligine çıkacağını idea etmektedir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi