TS tribünlere fındık yağdırdı

Trabzonspor Resmi Yiyeceği” sloganı ile başlatılan ve Trabzon Ticaret Borsası tarafından da desteklenen kampanya, içeride ve dışarıda tüm maçlarda sürecek. Trabzonspor Kulübü'nün, fındık tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla organize ettiği kampanya ligin

TS tribünlere fındık yağdırdı

Trabzonspor Resmi Yiyeceği” sloganı ile başlatılan ve Trabzon Ticaret Borsası tarafından da desteklenen kampanya, içeride ve dışarıda tüm maçlarda sürecek.

Trabzonspor Kulübü'nün, fındık tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla organize ettiği kampanya ligin 22. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda yapılan maç ile hayata geçirildi.

Trabzon Ticaret Borsası - Trabzonspor işbirliği ile başlatılan kampanya çerçevesinde Trabzonsporlu futbolcular Antalya Atatürk stadının tribünlerini dolduran her iki takımın taraftarlarına fındık paketleri attılar.

TTB tarafından bir yüzünde Trabzonspor amblemi ve kampanyanın ismi, diğer kısmında ise fındığın sağlığa yararlarını içeren kısa bilgilerin yer aldığı 40'ar gramlık paketlerde “çifte kavrulmuş” olarak tanımlanan kaliteli fındıklar yer alıyor.

Söz konusu fındık paketlerinden basın mensuplarına da dağıtıldı.
Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Trabzonspor'un kampanyasının fındığın tanıtım ve tüketimine büyük katkı yapacağını belirterek şunları söyledi:
“Sezon sonuna kadar içeride ve dışarıdaki tüm maçlarda uygulama sürecek. Seyircilere atılacak, basın mensuplarına verilecek fındıkların tamamını borsa olarak karşılayacağız. Ayrıca kampanya için özel olarak küçük paketler imal ederek fındıkları bunlara koyarak ikram edeceğiz. Ülkemizin ve bölgemizin önemli bir geçim kaynağı ve ihraç ürünü olan fındığın tanıtımına yaptıkları katkılar için başta Sayın Sadri Şener ve yöneticiler ile futbolcular olmak üzere tüm Trabzonspor camiasına teşekkür ediyoruz. Hedefimiz çok ürettiğimiz fındığı, halkımızın da çok tüketmesini sağlamaktır”.

Trabzonspor Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un yalnız sportif değil, sosyal ve ekonomik faaliyetleri olan bir kulüp olduğunu belirterek, “ Daha önceden 'Kolbastı'nın tanıtımına katkı sağladık. Hamsiyi çağrıştıran gümüş pul desenli gri formayı gelecek sezondan itibaren giyinmeyi planlıyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Trabzon'u ve bölgemizi simgeleyen tüm unsurlara sahip çıkma duyarlılığını bundan böyle de sürdüreceğiz. Trabzonspor'un bu gibi konularda, turizme yardımcı olması, üzerine düşen bu görevden kaçmaması lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi