Trabzonspor fındığı tanıtacak

Trabzon Ticaret Borsası'ndan Trabzonspor Kulübüne gelen talebi değerlendiren yönetim kurulu bundan böyle bölgenin en önemli gelir kaynaklarından fındığında tanıtımına katkıda bulunacak. Buna göre Trabzon Ticaret Borsası tarafından özellikle deplasmanda oy

Trabzonspor fındığı tanıtacak

Trabzon Ticaret Borsası'ndan Trabzonspor Kulübüne gelen talebi değerlendiren yönetim kurulu bundan böyle bölgenin en önemli gelir kaynaklarından fındığında tanıtımına katkıda bulunacak.

Buna göre Trabzon Ticaret Borsası tarafından özellikle deplasmanda oynanacak müsabakalardan önce Trabzonspor Kulübüne gönderilecek olan fındıklar oyuncular tarafından rakip takım taraftarlarına atılarak bu doğrultudaki çalışmaya ilk start verilmiş olacak.

Kolbastı oyunundan sonra önümüzdeki sezon için gümüş pul desenli gri forma giymeyi planlayarak hamsi çağrışımını güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor Kulübü fındığa da destek vererek sadece sportif anlamda değil Trabzon'u ve bölgemizi simgeleyen tüm unsurlara sahip çıkma duyarlılığını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler