Trabzonlu isimden büyük başarı - Türkiye'de ilk 5'e girdi

Trabzonlu Gayrimenkul Danışmanı Semih Sarıalioğlu Türkiye'de ilk 5'e girdi.

Trabzonlu isimden büyük başarı - Türkiye'de ilk 5'e girdi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonlu Gayrimenkul Danışmanı Semih Sarıalioğlu, Türkiyenin en güçlü emlak Analistleri tarafından hazırlanan rapora göre Türkiye'de iljk 5 içinde yer aldı.

Yakaladığı bu büyük başarıyı sosyal medya hesabından duruyan Semih Sarıalioğlu şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye’ nin Güçlü Emlak Analistlerinin Hazırlamış Olduğu Rapora Göre Türkiye Genelindeki Binlerce Emlak Firmasının Ve Yüzbinlerce Gayrimenkul Danışmanlarının, Arasında Yapılan Raporlama Ve Analizlerden Yola Çıkılarak Türkiye’ de 5. Sıraya, Trabzon’da 1. Sıraya Seçilmenin Onuru Ve Gururuyla Siz Kıymetli Yatırımcılarıma Minnettarım. Ben Semih SARIALİOĞLU Olarak Sektörde Geride Bıraktığım 20 Yılın Tecrübesiyle Sizlere Daha Heyecanlı, Daha Güvenli Ve Daha Kârlı Yatırım Fırsatlarına Yönlendireceğimin Sözünü Veriyorum. Teşekkür Ederim Trabzonum, Teşekkür Ederim Türkiyem, Hedefim Trabzon’dan Parlayan Gayrimenkul Yıldızı Olarak Avrupanın, En İyi Ve En Tecrübeli Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Olmaktır. Bizlere Değer Veren Ve Destekleyen Herkese Tüm Kalbimle Teşekkürlerimi Bir Borç Bilirim. Herkes Satarken Alan, Herkes Alırken Satan Olalım." 

Trabzonlu isimden büyük başarı - Türkiye'de ilk 5'e girdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi