Trabzonlu işadamları Çin'e gidiyor

Trabzonlu işadamları 24-29 Eylül 2011 tarihleri arasında Çin’in Ningxia Bölgesi’nin Başkenti ve tarihi Türk bölgesinin merkezi Yinchuan’da yapılacak Çin Ürünleri Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) önderliğinde gerçekleş

Trabzonlu işadamları Çin'e gidiyor

Trabzonlu işadamları 24-29 Eylül 2011 tarihleri arasında Çin’in Ningxia Bölgesi’nin Başkenti ve tarihi Türk bölgesinin merkezi Yinchuan’da yapılacak Çin Ürünleri Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) önderliğinde gerçekleşecek gezinin Yinchuan’daki tüm giderlerinin Çin Hükümeti tarafından karşılanacağı belirtilirken, 19-24 Eylül 2011 tarihlerinde Yinchuan’daki Fuar Programı’nda Trabzonlu işadamları Çinli işadamları ile görüşme yapma şansı da yakalayacak.

Trabzonlu işadamları Yinchuan’da sonra Pekin’de 4 gün kalmayı ve Çin’in dünyaca ünlü Çin Seddi, Yasak kent, Gök Mabedi Tapınağı gibi tarih ve kültür değerlerini görmeyi de planlıyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler