Trabzon’da yine çalışacağız

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı M. Şadan Eren’in çoğunluğun sağlanması ile açtığı toplantıda bir ara verdikten sonra yeni dönemdeki seçimin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Trabzon’da yine çalışacağız
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı M. Şadan Eren’in çoğunluğun sağlanması ile açtığı toplantıda bir ara verdikten sonra yeni dönemdeki seçimin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdiğini söyledi.
 
Gösterdikleri itimattan ötürü tekrar meclis üyelerine teşekkür eden Eren tüm 69 kişinin birlikte çalışacağı bir meclis bugüne kadar olduğunu, bundan sonra da böyle olacağından emin olduğunu söyledi. Bize de düşen yönetim kuruluna destek olup, hep birlikte Trabzon için çalışmak ve hep beraber elimizden geleni yapacaklarını ifade etti.
 
Eren, çok kısa bir iki şey söylemek istediğini belirterek “ticaret ve sanayi Odası’nı değerli yapan sizlersiniz. Meslek komiteleridir. Hepimizdir. Mevlana’nın güzel bir sözü var. ‘keseyi kese yapan kesenin kendi değeri değil, içindeki mücevherlerdir. Burayı da değerli yapan sizlersiniz. Ve ona göre hepimiz görevimizin bilincinde burada koşturmak zorundayız.” şeklinde konuştu.
 
GÜRHAN ÜÇ KONUDA MECLİSE BİLGİ AKTARDI
 
Genel Sekreter Hakan Gürhan, meclis üyelerine yaptığı bilgilendirmede Haziran ayında TOBB Başkanı M. Rifat Hısarcıklıoğlu’nun, Ankara’da bilgilendirme seminerlere düzenlemesinin yapılacağının ifade edildiğini anımsattı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 22 -25 Ocak 2015 tarihleri arasında bu programa katılmak üzere organize edileceğini aktardı. Oda genel sekreterliğinin bu yönde çalışmayı planlayacağını duyurdu.
 
Trabzon Adlı Yargı İl Derece Mahkemeleri Adalet Komisyonu Başkanlığı tarafından odaya gönderilen yazıda bilirkişi müracaatlarının başladığını, bilirkişi talebinde bulunanların odaya başvuruda bulabileceklerini, 21 Kasım 2014 cuma tarihine kadar başvuru da bulunabileceklerini aktardı.
 
Oda ile İstanbul Kültür Üniversitesi düzenleyiciliğinde Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun, “işte ve aile de şevkle kazanmak özgürce yaşamak için ” adlı sohbet programı gerçekleştirildiğini 17 Kasım 2014 Pazartesi saat 15.00-17.00 tarihleri arasında olacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi