Trabzon'da meslek komiteleri buluştu!

Kocaeli Ticaret Odası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri arasında iş görüşmeleri gerçekleştirildi.Kocaeli Ticaret Odası Meslek Komite Başkanı Yusuf Özdemir, Komite Başkan Yardımcısı Behiç Serhat Küçükerdal, Meclis Üyesi Tolga Ok ve  Ali

Trabzon'da meslek komiteleri buluştu!

Kocaeli Ticaret Odası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri arasında iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Kocaeli Ticaret Odası Meslek Komite Başkanı Yusuf Özdemir, Komite Başkan Yardımcısı Behiç Serhat Küçükerdal, Meclis Üyesi Tolga Ok ve  Ali Karslı, Grup Üyeleri Nuriye Köksal ve Fikret Yıldırım Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na yaptıkları ziyarette ikili iş görüşmelerinde bulundular.

Kocaeli Ticaret Odası ve yetkililerini TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri O. Selahattin Bektaş, Ali Haydar Gedikli, Yusuf Şentürk, Tülay Adanur ve Meclis Katip Üyesi Cesur Gerigelmez kabul etti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi  heyete; TTSO'nun Trabzon'daki işlevlerinden bahsederek iki ilin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde daha ileri seviyelere ulaşacağını belirtti. Ziyarette, turizm, sanayi, ticaret ve bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü.

Kocaeli Ticaret Odası Heyeti Trabzon'da olmaktan memnun olduklarını belirterek "Diğer odalarla yakın işbirliği içinde olup yeni çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu anlamda Trabzon’u ziyaret ettik.” dedi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı temsilcilerine plaket ve yöresel ürünlerden oluşan birer paket hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler