Trabzon'da durum içler acısı

Trabzon Adliye bünyesinde yer alan 3 ayrı İcra ve İflas Müdürlükleri'ne bu yılın 10. ayına kadar 44 bin 560 dosya açılırken, bu sayının geçen yılın üzerinde olduğu belirtildi. Önceki yıllardan kalan toplam dosya sayısı yaklaşık 75 bin olarak gerçekleşirke

Trabzon'da durum içler acısı

Trabzon Adliye bünyesinde yer alan 3 ayrı İcra ve İflas Müdürlükleri'ne bu yılın 10. ayına kadar 44 bin 560 dosya açılırken, bu sayının geçen yılın üzerinde olduğu belirtildi. Önceki yıllardan kalan toplam dosya sayısı yaklaşık 75 bin olarak gerçekleşirken, bu yıl ile birlikte toplam icra dosyası 120 binlere ulaştı. İcra dosyalarında ilk sırayı bankaya olan borçlar alırken, bunu cep telefonları, beyaz eşya gibi borçlar takip ediyor. Bankalara borcun birinci sırasını kredi kartı borçları alırken, bunu otomobil ve ev kredilerinin geri ödenmemesi nedeniyle oluşan icra takipleri izliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler