Trabzon Antalya'da tanıtıldı!

Antalya EXPO-CENTER daki fuara,Türkiye'nin dörtbir yanından odalar ve borsalar ile yöresel ürün üreten uluslararası düzeydeki firmalar katıldı.Fuarda Doğu Karadeniz kalkınma Ajansı (DOKA)'nın desteğiyle Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Trabzon Ticaret sanay

Trabzon Antalya'da tanıtıldı!

Antalya EXPO-CENTER daki fuara,Türkiye'nin dörtbir yanından odalar ve borsalar ile yöresel ürün üreten uluslararası düzeydeki firmalar katıldı.

Fuarda Doğu Karadeniz kalkınma Ajansı (DOKA)'nın desteğiyle Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Trabzon Ticaret sanayi Odası (TTSO)’nın yanısıra silah üretimi yapan TİSAŞ ile kazaziye ve el işlemeciliği ürünleri girişimcisi kadınların yaptığı eserler yer aldı.

Fuarda,Trabzon standındaki TİSAŞ'ın ürettiği Zigana marka silahların yanı sıra Trabzon'un sahip olduğu coğrafi değerlerde tanıtıldı.Trabzon standına gelenlere TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi karşılayarak bilgilendirdiler.

Trabzon standını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan yardımcısı Halim Mete’nin yanı sıra Antalya'nın Trabzon'lu Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Alb.Ahmet Yurdakul ile Trabzonspor’un eski futbolcularından Cengiz Atilla ziyaret ettiler.

26 Ekim'e kadar açık kalacak olan YÖREX Fuarını 100 binin üzerinde yerli ve yabancının ziyaret etmesi bekleniyor. Fuara 110 Oda ve Borsa, 9 Kalkınma Ajansı, 55 farklı kurum ve 155 firma katılarak, yörelerine ait başta coğrafi işaret sahipleri olmak üzere genelde tarımsal kaynaklı üretimlerini sergiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi