Toplantılar nefes aldırdı mı?

Yatırım bankalarının Washington'un farklı otellerinde yaptığı toplantılarda aralarında Türkiye'nin de bulunduğu gelişmekte olan piyasaların krize karşı dayanıklılığı tartışıldı. İngiltere Merkez Bankası'nın bankalara ortak olacağı haberi ve Avrupa Birliği

Toplantılar nefes aldırdı mı?
Yatırım bankalarının Washington'un farklı otellerinde yaptığı toplantılarda aralarında Türkiye'nin de bulunduğu gelişmekte olan piyasaların krize karşı dayanıklılığı tartışıldı.

İngiltere Merkez Bankası'nın bankalara ortak olacağı haberi ve Avrupa Birliği'nden yapılan, "sisteme destek olunacağı" açıklamaları ABD piyasalarının future işlemlerine akşam saatlerinde tam anlamıyla taze bir soluk gibi geldi.

Uzmanlara göre, bugün ABD piyasaları da Avrupa ve Asya gibi hızlı bir yükseliş dalgasıyla açılacak.

Ardından uzun süredir müzakere sürecinde olan yatırım bankası Morgan Stanley'nin Japon Mitsubishi'ye satış süreci takip edilecek.

Çarşamba'dan sonra da piyasa ABD Hazine'sinin kuracağı yeni yapıyı fiyatlandırmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi