TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Gaziantep'te, bin 154 konutun satışa çıkarılacağını, 888 konutun taksit ödemelerinin 341 liradan başladığını bildirdi.Turan, yapt

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Gaziantep'te, bin 154 konutun satışa çıkarılacağını, 888 konutun taksit ödemelerinin 341 liradan başladığını bildirdi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, başvuruların 20 Nisan-15 Mayıs'ta alınacağını ve taksitlerinin 341 liradan başlayacağını ifade etti.

DİĞER İLLERDE DE AYNI MODEL UYGULANACAK

Özellikle dar gelirli vatandaşların kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olabilmelerini istediklerini belirten Turan, önümüzdeki günlerde diğer illerde de aynı kapsamda konut satışlarının gerçekleşeceğini bildirdi.

Kısa bir süre önce İstanbul Kayaşehir'de 539 liradan başlayan taksitlerle bin 500 konutun dar ve orta gelirli vatandaşlar için satışa sunulduğunu hatırlatan Turan, "Şimdi de Gaziantep'te bin 154 konutu satışa çıkarıyoruz. 

Önümüzdeki günlerde diğer illerimizde de bu kapsamda konut satışlarımız gerçekleşecek. Amacımız, konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler