THY CIP salonunu genişletiyor!

 THY'nin İç Hatlar CIP salonu da 17 Temmuz tarihinde yolcu alımına kapatılarak genişletilecek. THY'nin İç Hatlar CIP salonu genişletilmenin dışında konforu ve iç dizaynı da yenilenerek müşterilerin beğenisine sunulacak. THY’den konuyla ilgili yapılan açık

THY CIP salonunu genişletiyor!

 

THY'nin İç Hatlar CIP salonu da 17 Temmuz tarihinde yolcu alımına kapatılarak genişletilecek. THY'nin İç Hatlar CIP salonu genişletilmenin dışında konforu ve iç dizaynı da yenilenerek müşterilerin beğenisine sunulacak. THY’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Atatürk Havalimanı İç Hat CIP salonunun büyütülebilmesi maksadıyla 17 Temmuz 2012 tarihinde tadilat ve tefriş işlemleri için kapatılacak olup, kullanıma kapalı olduğu sürece üyelerimize İç Hatlar Terminalinden hizmet verilecektir.Üyelerimizin check-in işlemleri L1-10 numaralı kontuarlardan yapılacaktır. Business Class, Elit Plus, Elit Kart, Star Alliance Gold Kart ve Classic Plus Kart sahibi üyelerimize salon hizmeti Garanti Lounge'da ve geçici olarak kurulacak olan THY CIP salonunda verilecektir. Üyelerimize öncelikli boarding hizmeti ve ayrı bir güvenlik kontrol noktasından x-ray hizmeti sağlanamayacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler