Telekom 1500 kişiye iş verecek

Telekom, krizde bin 500 kişiyi güle oynaya işe alacak ve bin 200 YTL maaşla çalıştıracak. Geçen yıl yapılan 700 kişilik alımla birlikte Telekom bu yıl içinde 2 bin 200 kişiyi bünyesine katmış oluyor. Sabah'ta yer alan habere göre, çalışanlar, yarın Cem Yı

Telekom 1500 kişiye iş verecek
Telekom, krizde bin 500 kişiyi güle oynaya işe alacak ve bin 200 YTL maaşla çalıştıracak. Geçen yıl yapılan 700 kişilik alımla birlikte Telekom bu yıl içinde 2 bin 200 kişiyi bünyesine katmış oluyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, çalışanlar, yarın Cem Yılmaz'ın da esprileriyle katılacağı törenle işbaşı yapacak. Mayıs ayının ortalarında Türk Telekom web sitesinde işe alımla ilgili ilanlar yayınlanmaya başladı. Toplam 4 bin 800 mühendis ve 8 bin 200 tekniker pozisyonu için başvuru yapıldı. Toplam 13 bin başvuru oldu.

Ön eleme sonucunda bu sayı 6 bin 800 kişiye indi. Yazılı sınav sonrasında ise toplam sayı 3 bin 800'e indi ve sonrasında yapılan mülakatlarla toplam kişi ise kabul edildi. Alınanların 690 kişisi mühendis ve bin 387 kişisi ise tekniker görevi alacak.

Bu arada TT'de işe alınanlar için yarın İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda bir tören düzenlenecek. Törene, TT yöneticileri yanında Cem Yılmaz da esprileri ile işbaşı yapacaklara moral verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi