Süper Loto sonuçları - Süper Loto 24 Kasım

Süper Loto'da kazandıran numaralar bu akşam belli oluyor

Süper Loto sonuçları - Süper Loto 24 Kasım

Her perşembe günü Milli Piyango İdaresince çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto sonuçları birazdan burada olacak.

Saat 21.30 sularında çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda 6 bilen kişi büyük ikramiyeyi alacak. Süper Loto sonuçlarına göre geçen hafta büyük ikramiye devir etmişti. 1 Milyon 422 Bin 491 TL'lik ödül bu hafta katlanarak büyüyecek. Bakalım şanslılar hangi bölgelerden olacak ya da yeniden devir mi olacak?

475. hafta çekilişi birazdan gerçekleşeck ve sonuçlar burada olacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI

Geçen hafta ne olmuştu?

Saat 21.30 sulaında belli olacak Süper Loto sonuçlarına göre 1 Milyon 422 Bin 491 Lira 50 Kuruş'luk ikramiyeyi kazanan olmadı ve gelecek haftaya devretti. 28 kişi 5 bilmeyi başararak 15 bin 809 Lira 40 Kuruş kazandı. 4 bilen 2 bin 447 kişi ise 194 TL ikramiye aldı.


OYUN HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir. Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi