Dolar 5,77, euro 6,3640 liradan haftaya başladı

Serbest piyasada dolar 5,77 liradan, euro ise 6,3640 liradan haftanın ilk işlem gününe başladı. İstanbul Kapalıçarşı’da kurlar yeni haftaya yükselişle girdi.
Dolar 5,77, euro 6,3640 liradan haftaya başladı

İstanbul Kapalıçarşı’da 5,7680 liradan alınan dolar 5,77 liradan satılıyor. Euro ise 6,3620 liradan alınırken 6,3640 liradan işlem görüyor.

Kapalıçarşı’da son durum

Serbest piyasadaki işlemlerde doların alış fiyatı 5,7680 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı 5,77 lira seviyesinde bulunuyor. Euroda ise alış fiyatı 6,3620 lira, satış fiyatı ise 6,3640 lira olarak kaydedildi.

Önceki kapanışa göre artış

Bir önceki kapanışta dolar 5,75 liradan, euro ise 6,34 liradan satılmıştı. Yeni haftada her iki para biriminde de sınırlı yükseliş görüldü.

Piyasalarda döviz kurlarındaki hareketlilik yakından takip edilirken, yatırımcıların gözü gün içindeki gelişmelerde olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.