Şener'e 3 ödül birden

İş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettiren Sani Şener, yurt dışında ve yurt içinde çeşitli ödüllere layık görüldü. Kuzey Afrika ve Körfez ülkelerindeki TAV yatırımlarının bölge ülkelerine ve halklarına sağladığı katma değer dışında, TAV inşaat grub

Şener'e 3 ödül birden

İş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettiren Sani Şener, yurt dışında ve yurt içinde çeşitli ödüllere layık görüldü.

Kuzey Afrika ve Körfez ülkelerindeki TAV yatırımlarının bölge ülkelerine ve halklarına sağladığı katma değer dışında, TAV inşaat grubunun ileri teknoloji ile sıra dışı projelere imza atması Türk Arap Ekonomik Forumu'nun (TAF) dikkatini çekti.

TAF tarafından özel ödülle ödüllendirilen Sani Şener, bunun dışında, Türk Mühendisler Birliği tarafından başarı Ödülü ile de ödüllendirildi. Yüksek mühendis ve doktor unvanı ile TAV markasını uluslar arası çevrelerde saygın konuma yükselten Sani Şener'i meslektaşları 'Başarı Ödülü' ile taçlandırdı.

Şener, üçüncü ödülü ise halktan aldı. Aylık Ekovitrin Dergisinin 10 bin okuru arasında yapılan 'Ekonominin Oskarları' anketinde Şener, 'Yılın Yöneticisi' ödülüne layık görüldü.

Kaynak: Trabzon Kültür-Sanat-Yaşam Dergisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi