Sayısal Lotoda büyük ikramiye

Bu akşamki çekilişe kadar Süper Loto’da dağıtılacak ikramiye miktarının 12 milyon liraya, cumartesi akşamı yapılacak çekilişte Sayısal Loto ikramiye miktarının 8 milyon liraya ulaşması bekleniyor. Büyük ikramiyenin cazibesine kapılan vatandaşlar, loto bay

Sayısal Lotoda büyük ikramiye

Bu akşamki çekilişe kadar Süper Loto’da dağıtılacak ikramiye miktarının 12 milyon liraya, cumartesi akşamı yapılacak çekilişte Sayısal Loto ikramiye miktarının 8 milyon liraya ulaşması bekleniyor. Büyük ikramiyenin cazibesine kapılan vatandaşlar, loto bayilerine akın etti, kimi bayilerin önünde uzun kuyruklar oluştu. Dün akşama kadar 6 haftadır 6 bilen çıkmadığı için devreden Süper Loto ikramiyesi 10 milyon liraya, 3 haftadır devreden Sayısal Loto ikramiyesi de 7 milyon liraya yaklaştı. Bu hafta yapılacak çekilişte 6 bilen çıkmadığı takdirde ikramiye 5 bilenler arasında eşit olarak paylaştırılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi