Savunma için 89 milyon liralık anlaşma

Aselsan, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile hava kuvvetlerinin ihtiyaçlarının tedariği için toplam 88.9 milyon liralık iki sözleşme imzaladı.Aselsan, Milli Savunma Bakanlığı ile toplam 88.9 milyon liralık iki sözleşme imzaladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma

Savunma için 89 milyon liralık anlaşma

Aselsan, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile hava kuvvetlerinin ihtiyaçlarının tedariği için toplam 88.9 milyon liralık iki sözleşme imzaladı.

Aselsan, Milli Savunma Bakanlığı ile toplam 88.9 milyon liralık iki sözleşme imzaladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın ihtiyacı olan Lazer Güdüm Kiti’nin tedariki için 31 milyon lira, Hassas Güdüm Kiti’nin tedariki için ise 57 milyon 891 bin 200 lira tutarında iki sözleşmenin imzalanarak yürürlüğe girdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi