Rize'de Erdoğan başkan oldu

Rize Ticaret Borsası Genel Kurul Toplantısı borsa binasında yapıldı. Rize Ticaret Borsası'nın kuruluşundan bu yana başkanlık görevini yürüten Tahsin Sancak'ın aday olmadığı seçimlerde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabası olan Mehmet Erdoğan, Mehmet

Rize'de Erdoğan başkan oldu

Rize Ticaret Borsası Genel Kurul Toplantısı borsa binasında yapıldı. Rize Ticaret Borsası'nın kuruluşundan bu yana başkanlık görevini yürüten Tahsin Sancak'ın aday olmadığı seçimlerde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabası olan Mehmet Erdoğan, Mehmet Karaca ve İsmail Köse başkanlığındaki üç liste yarıştı. Toplam 215 üyeden 185'inin oy kullandığı seçimlerde 77 oy alan Mehmet Erdoğan Rize Ticaret Borsası'nın yeni başkanı olurken, İsmail Köse 65, Mehmet Karaca ise 40 oy aldı.
Seçimin ardından veda konuşması yapan eski Başkan Tahsin Sancak, seçimi kim kazanırsa kazansın önemli olanın birlik ve beraberliğin korunması olduğunu vurgulayarak herkesin bu doğrultuda hareket etmesi çağrısında bulundu.

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından seçime katılan adaylar el ele tutuşarak birlik ve beraberlik görüntüsü verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi