Petrol fiyatları yine düştü

Petrol temmuzda 147 dolar olduğunda ithalatçı ülkelerde panik başlamıştı. Ancak krizde fiyatlar % 70 düştü ve petrol dün 50 doların altına indi. Türkiye'de ise 10 günde 4'üncü indirim geldi.. Piyasalardaki güven bunalımının azalması ve durgunluk işaretler

Petrol fiyatları yine düştü
Petrol temmuzda 147 dolar olduğunda ithalatçı ülkelerde panik başlamıştı. Ancak krizde fiyatlar % 70 düştü ve petrol dün 50 doların altına indi. Türkiye'de ise 10 günde 4'üncü indirim geldi..

Piyasalardaki güven bunalımının azalması ve durgunluk işaretlerinin artması ile birlikte uluslurarası piyasalarda ham petrol fiyatları psikolojik sınır olarak kabul edilen 50 doların altına düştü. Dün 3 dolara yakın değer yitiren Londra'daki Brent petrolün fiyatı 48.62 dolardan işlem görürken New York borsasında ise ham petrolün varil fiyatı 3.71 dolar değer kaybıyla 49.91 dolara indi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi