Palamut Kıyma Fiyatında

Zonguldaklı balıkçılar, açıldıkları Karadeniz'de umduklarını bulamadı. Balıkçıların bu sezen bol beklediği palamut, ağlarına az sayıda takıldı. Palamutun tanesi, 1 kilo kıyma fiyatı olan 15 YTL'den tezgahlarda alıcı bekliyor.Bol palamut yakalamayı uman ba

Palamut  Kıyma Fiyatında

Zonguldaklı balıkçılar, açıldıkları Karadeniz'de umduklarını bulamadı. Balıkçıların bu sezen bol beklediği palamut, ağlarına az sayıda takıldı. Palamutun tanesi, 1 kilo kıyma fiyatı olan 15 YTL'den tezgahlarda alıcı bekliyor.

Bol palamut yakalamayı uman balıkçılar, hüsrana uğradı. Palamutun tezgahta 15 YTL olduğunu öğrenen dargelirli, “Kıymanın kilosu 15 YTL, palamatun tanesi de 15 YTL. Bu nasıl iş anlamadık. Ucuz balık yeme umudumuz suya düştü'' diye konuştu.

Zonguldak Balıkpazarı'ndaki balıkçılardan Ahmet Yılmaz ise, av sezonunun yeni başladığını, önümüzdeki günlerde balığın bol çıkacağını umduğunu belirterek, “Balık derinlerde. Önümüzdeki günlerde balığın bollaşacağını umut ediyoruz. Bu sene istavrit bol, palamut ise az çıkıyor. O nedenle pahalı. Fiyatı soran tezgahtan uzaklaşıyor. İnşallah balık bollaşır da hem biz kazanırız, hem de vatandaş ucuz balık yer'' dedi.

Balık pazarında, barbun 10 YTL, kalkan 30 YTL, istavrit 5 YTL, mezgit 10 YTL, lüferin tanesi 12.5 YTL, palamutun tanesi 15 YTL'den satılıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi