Özak'ın Hürsan'daki seçim uğuru

Hürsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yardım, Hürsan grubu olarak bundan 41 yıl önce 12 metrekarelik bir dükkanda başladıkları kazan ve makine işini bugün 12 bin metre karelik alanda yaklaşık 60 kişiye istihdam imkanı sağlayarak devam ettir

Özak'ın Hürsan'daki seçim uğuru

Hürsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yardım, Hürsan grubu olarak bundan 41 yıl önce 12 metrekarelik bir dükkanda başladıkları kazan ve makine işini bugün 12 bin metre karelik alanda yaklaşık 60 kişiye istihdam imkanı sağlayarak devam ettirdiklerini söyledi.

Hürsan’ın 41. Kuruluş yıl dönümü Tanjant yolu üzeri Toklu Mevkii’ndeki merkez ofiste coşkulu bir törenle kutlandı. Hürsan çalışanları, 41. Kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmazken şirketin muhasebe müdürü Ayşegül Yılmaz, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Zaman zaman duygula anlar yaşanan 41. Kuruluş yıl dönümü kutlamalarının açılış konuşmasını yapan Şirketin Genel Müdürü İsmail Özsalih, “Hürsan ailesi 1970 yılında 5 ortaklı bir şirket olarak kuruldu ve aynı yıl içerisinde Değirmendere terminal binası yanında küçük bir atölyede üretimine başladı. 1975 yılında ise bugünkü tesisleri olan Şana’daki kendi yerine taşında ve 5 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 12 bin metre kare alanda katı, sıvı ve güaz yakıtlı olarak her türlü kalorifer ve buhar kazanları, boiler, hidrofor, eşanjör, yer üstü ve yer altı fuel oil ve akaryakıt tankları, çimento siloları ile talep halinde her türlü saç imalatı yapabilmektedir” dedi.

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise, Hürsan Kazan ve Makine sanayiinin Türkiye’de artık bir marka haline geldiğini ifade ederek, Hürsan’ın tüm Türkiye’de tercih edilir bir marka olduğunu söyledi. Özak, konuşmasına şöyle devam etti: “Hürsan ailesi benim için çok değerlidir. Sık sık ziyaret ettiğim tesislerde mutlaka bir anım vardır. Mesela 2007 yılında seçime sayılı günler kala Hürsan’ı ziyaret ettim seçimi kazandık, şimdi yine kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldım Allah’ın izniyle yine seçimi kazanacağız.” Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine aniden yağmur bastırması sonucu espirili kişiliği ile bilinen Bakan Özak, 41. Yılın bereketle kutlandığının altını çizdi. Şirketin Genç Muhasebe Müdürü Ayşegül Yılmaz, bundan sonraki hedeflerinin mutlu bir aile tablosu ile 61. Kuruluş yıl dönümünü kutlamak olduğunu söyledi.

Kuruluş yıldönümü etkinliklerine Hürsan ailesi tam kadro katılırken, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Teşkilatı ve çok sayıda davetli katılarak Hürsan ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler