Otomobil hız kesti

 Bursa'da Şentürkler Otomotiv'i ziyaret eden Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Ford Otosan, gücünü bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğu uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyor. Bugün, 100’ü aşkın satış

Otomobil hız kesti

 

Bursa'da Şentürkler Otomotiv'i ziyaret eden Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Ford Otosan, gücünü bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğu uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyor. Bugün, 100’ü aşkın satış noktasında ve 150’ye yakın servis noktasında Ford markasıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Siz değerli bayilerimizin iş birliğiyle toplam pazarda 10’uncu yıldır üst üste pazar lideri olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Yenigün, bir gazetecinin, "Otomotiv sektöründe daralan pazar hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "2012 yılı Ocak-Nisan döneminde otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 oranında azalarak 174 bin seviyelerinde gerçekleşmiştir. 2012’nin ilk 4 ayında toplam pazarda 26 bin 795 adet satış yaptık" cevabını verdi.

Yenigün, 2012 yılındaki hedeflerinden de bahsederek, "2012 yılının 835 bin seviyelerinde gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Ford Otosan olarak biz de 2012 yılında iç pazarda 125 bin adet araç satmayı ve yüzde 15’lik pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Büyük yatırımlarını hızla sürdüren Ford Otosan’ın geleceği sağlam” diye konuştu.

Yenigün, yerli otomobil üretimiyle alakalı soru üzerine, "Her Türk vatandaşı gibi, hem de bu sektörün içinden olan bir kişi olarak, yerli Türk markasına sıcak bakıyoruz. Devletin de bu konuyla ilgili girişimleri var, umarım hayırlısı olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi