Motorin için de indirim geldi!

Hafta başında benzinde yaşanan bir zam, bir iskonto sonrasında bugün de motorinin fiyatı değişti. Motorinin litresine 7 kuruş indirim yapıldı.Bu indirim sonrasında İstanbul'da motorinin litresi 3,70 TL'den 3,63 TL seviyesine, Ankara'da 3,74 TL'den 3,67 TL

Motorin için de indirim geldi!

Hafta başında benzinde yaşanan bir zam, bir iskonto sonrasında bugün de motorinin fiyatı değişti. Motorinin litresine 7 kuruş indirim yapıldı.

Bu indirim sonrasında İstanbul'da motorinin litresi 3,70 TL'den 3,63 TL seviyesine, Ankara'da 3,74 TL'den 3,67 TL'ye geriledi.

İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

DÜN DE BENZİNE İNDİRİM YAPILMIŞTI

Önceki gün 3-4 kuruş zamlanan benzin fiyatlarına dün 6 kuruşluk indirim yapıldı. Petrol fiyatlarındaki dalgalanma yurtiçinde akaryakıt ürünlerinde de kendisini gösteriyor. Önceki gün 3-4 kuruş zamlanan benzinde dün 6 kuruş indirim yapıldı. İndirim sonrasında İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.23 TL seviyelerinden 4.17 TL seviyelerine geriledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi