Moody's notu açıklamadı

Moody's, Türkiye için kredi notu açıklaması beklenirken resmi sitesinden kısa bir bildiri yayınlayarak notun bugün açıklanmayacağını belirtti. Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, beklenen kararın gecikmesi sonrasında, internet sitesinden şu açıklamayı

Moody's notu açıklamadı
Moody's, Türkiye için kredi notu açıklaması beklenirken resmi sitesinden kısa bir bildiri yayınlayarak notun bugün açıklanmayacağını belirtti.
 
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, beklenen kararın gecikmesi sonrasında, internet sitesinden şu açıklamayı yayımladı:
 
''Moody's bu açıklamayı 5 Aralık 2014 tarihli faaliyet takvimine istinaden yapmaktadır. Açıklama piyasalar için bilgi sağlamak amacındadır ve resmi bir kredi notu açıklaması değildir. Moody's tarafından bildirilen açıklama takvimi, kredi notlarının açıklanabileceği üç tarih belirler ve potansiyel hareketlere ilişkin bir göstergedir.'' Moody's'in kredi notunu ve görünümünü açıklayacağı tarih ise belirtilmedi.
 
GEÇMİŞTEDE AYNISINI YAPTI
 
Moody's son olarak 8 Ağustos 2014'te yine not açıklaması beklenirken, aynı duyuruyu yaparak kredi notunu açıklamamıştı.  Moody's, Türkiye'nin kredi notunu Baa3 olarak belirlerken, görünümü negatifte tutuyor. Kuruluş, 16 Mayıs 2013’te Türkiye’nin kredi notunu yatırım yapılabilir ülkeler kategorisine çıkarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi