Milli Piyango G.hane'de çekildi

Bir bölümü TRT-1'den canlı olarak yayınlanan programa Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Milli Piyango İdaresi Daire Başkanı Ergin İnce, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, kamu kurum müdürleri

Milli Piyango G.hane'de çekildi

Bir bölümü TRT-1'den canlı olarak yayınlanan programa Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Milli Piyango İdaresi Daire Başkanı Ergin İnce, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çekiliş programında, büyük ikramiyelerin belirlenmesinin ardından salonda bulunan vatandaşlar arasından 5'ine çekilişle 82 ekran LCD televizyon hediye edildi.

Çekilişlerin tamamlanmasının ardından Valilik Halk Oyunları Kupası'nda stilize dalda birinci olan Ticaret Meslek Lisesi Halk oyunları ekibi mini bir gösteri yaptı. Gümüşhane'yi TRT ekranlarında düzenlenen "Sen Türkülerini Söyle" adlı Türk Halk Müziği Solist Yarışması'nda temsil eden Onur Akgül'ün sahne almasıyla salondaki coşku doruk noktasına ulaştı. Program daha sonra Türk Halk Müziği sanatçıları Şerife Hatun ve Nurullah Akçayır'ın sahne alması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi