Metin Kara görevi devraldı

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (TESOB) devir-teslim töreni bugün yapıldı.Birlik binasında gerçekleştirilen devir-teslim törenine eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda birlik üyesi katıldı.Törende ilk konuşmayı eski

Metin Kara görevi devraldı

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (TESOB) devir-teslim töreni bugün yapıldı.

Birlik binasında gerçekleştirilen devir-teslim törenine eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda birlik üyesi katıldı.

Törende ilk konuşmayı eski Başkan Halil İbrahim Kalfaoğlu yaparken, Kalfaoğlu, “Her yönüyle esnaf ve sanatkarımızın hak ve menfaatlerinin sağlanmasında, sağlıklı bir şekilde Trabzon'un tanıtılmasında, Trabzon il genelinde, bölgemizde ve ülkemizde güzel şeylerin sağlanmasında el ele verdik. Trabzon'u en güzel yerlere taşıdık" dedi.
Yeni Başkan Metin Kara ise 2 Mayıs'taki seçimlerin demokratik teamüller çerçevesinde gerçekleştiğini, Kalafoğlu'nun 22 yıl hizmet kervanının başında ve içinde olduğunu hatırlatarak "Arkadaşlarımız bize görevi tevdi ettiler. Biz görevimizin zor olduğunun bilincindeyiz. Bu görevi icra ederken bu güzide topluluğa, esnaf sanatkara hizmet ederken mutlaka sayın Başkanımın engin görüşlerine de başvuracağız" diye konuştu.

Kalfaoğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden ötürü de teşekkür eden Kara "Bundan sonra birlik beraberlik içinde bu hizmet kervanının içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Kara, esnaf ve sanatkara layık olduğu hizmeti birlik ve beraberlik içinde herkesi kucaklayarak vermeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi