Memur maaşlarına ayar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hükümetin yaklaşık 2.5 milyon memuru yakından ilgilendiren bir çalışma yaptığını açıkladı.Çelik, daire başkanı ve üstü makamlar, uzmanlar ve memurların durumlarının masaya yatırıldığını, kamu kurumları arasın

Memur maaşlarına ayar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hükümetin yaklaşık 2.5 milyon memuru yakından ilgilendiren bir çalışma yaptığını açıkladı.

Çelik, daire başkanı ve üstü makamlar, uzmanlar ve memurların durumlarının masaya yatırıldığını, kamu kurumları arasındaki maaş farklılıklarının ortadan kaldırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Eşit işe eşit ücret uygulamasının hemen mi uygulamaya konulacağı, yoksa yeni çalışmaya başlayanlar için mi geçerli olacağının da üzerinde çalışıldığını belirten Çelik, "Mevcut çalışanların kazanılmış hakları var. Bunlar ile ilgili sıkıntı olmadan sorun nasıl aşılır ona bakılıyor" dedi. Çelik, düzenlemenin hemen yapılmasını istediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi