Loto talihlisi bayiden yardım istedi

Sayısal Loto’nun 4 Aralık tarihli çekilişinde ikramiye kazanan 4 kişiden biri olan Adana’nın Kozan ilçesindeki talihli, ikramiyenin tahsili için kuponu yatırdığı bayi çalışanından yardım istedi.Alınan bilgiye göre, Sayısal Loto’nun bu haftaki talihleri ar

Loto talihlisi bayiden yardım istedi

Sayısal Loto’nun 4 Aralık tarihli çekilişinde ikramiye kazanan 4 kişiden biri olan Adana’nın Kozan ilçesindeki talihli, ikramiyenin tahsili için kuponu yatırdığı bayi çalışanından yardım istedi.

Alınan bilgiye göre, Sayısal Loto’nun bu haftaki talihleri arasında yer alan Tuncay Yalım, kazandığı 822 bin 266 lirayı nasıl tahsil edeceğini bilmediği için bayiye gitti.

Bayi çalışanlarından yardım isteyen ve birlikte gazetecilere fotoğraf çektiren Yalım, 3 aydır işsiz olduğunu söyledi.

Dar gelirli bir ailenin mensubu olduğunu ve daha önce madende çalıştığını belirten Yalım, "Parayı tahsil edince ilk işim borçlarımı ödemek olacak" dedi.

Son iki aydır her hafta 2 TL’lik sayısal loto oynadığını ve her seferinde aynı rakamları yazdığını ifade eden Yalım, şöyle konuştu: "Her hafta 1 veya 2 sayı biliyordum. Bu sefer aynı kuponda hem 4’ü, hem de 6’yı bildim. Şans bu sefer bana güldü. Borçlarımı ödedikten sonra kalan parayla ne yapacağıma daha sonra karar vereceğim." Öte yandan Kozan’daki diğer talihlinin kim olduğu henüz belirlenemedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler