Krizin ortasında güzel bir haber

Kış mevsiminin etkisini artırdığı Gümüşhane'de, global krizin ortasında bir güzel haber kömür satıcılarından geldi. Kış sezonu başlangıcında 800 TL'ye kadar alıcı bulan kömürde döviz fiyatlarının düşmesi ve Trabzon'da bulunan ithalatçıların fiyatları aşağ

Krizin ortasında güzel bir haber

Kış mevsiminin etkisini artırdığı Gümüşhane'de, global krizin ortasında bir güzel haber kömür satıcılarından geldi. Kış sezonu başlangıcında 800 TL'ye kadar alıcı bulan kömürde döviz fiyatlarının düşmesi ve Trabzon'da bulunan ithalatçıların fiyatları aşağı çekmesi vatandaşın işine yaradı.

Geçtiğimiz Ekim ayında kömürün tonunu 700 TL'ye sattığını hatırlatan Gümüşhane'li kömür tüccarı Mikail Atalay, bugün itibarı ile kömür fiyatlarının 450-500 TL arasında değiştiğini söyledi. Düşüşe rağmen satışların çok fazla değişmediğini söyleyen Atalay, kömür fiyatlarında bir miktar daha düşüş olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi