Krizi Rusya ile yeneriz

Bayraktarlar Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bayraktar'dan işadamlarına Rusya önerisi. İHRACATA YÖNELMELİYİZİnşaat sektörünün Trabzon'daki öncülerinden Bayraktarlar LTD ŞTi yönetim kurulu üyesi Bayraktar Küresel krizin Türkiye'de etkilerinin az

Krizi Rusya ile yeneriz

Bayraktarlar Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bayraktar'dan işadamlarına Rusya önerisi.

İHRACATA YÖNELMELİYİZ

İnşaat sektörünün Trabzon'daki öncülerinden Bayraktarlar LTD ŞTi yönetim kurulu üyesi Bayraktar Küresel krizin Türkiye'de etkilerinin az da olsa görüldüğünü ifade ederek” Krizden etkilenmemek için Rusya pazarını iyi kullanmalıyız. Artık iç tüketime değil ihracata yönelmeliyiz. Rusya pazarı bunun için çok uygun” dedi.

RUSYA DEĞERLENDİRİLMELİ

Bayraktar Rusya ile işbirliğinin geliştirilmesi gerektiğinin altını çizerek,”Rusya kriz döneminde bile yapılanıyor. İnşaat sektörü orda canlı.Küresel krizin etkilerini Rusya pazarına girerek atlatabiliriz. Bu pazarı işadamları olarak doğru kullanmalıyız. Tüm işadamlarımızın Rusya pazarına yönelmesi gerekli. Daha önce Rusya'da başarılı işlere imza atan müteahhitlerimiz oldu.Bunun artarak büyümesi gerekli. Bu pazarın bir kısmını ele geçirmemiz bile krizin çözümünde etkili bir yol oluşturur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi