Kritik ihale devam ediyor

Karşılığı nakit olmak üzere planlama, tertip etme ve çekiliş düzenleme hakkı Milli Piyango İdaresi’ne ait olan şans oyunları lisansının 10 yıl süre ile topluca verilmesi suretiyle özelleştirilmesi ihalesi devam ediyor.İhaleye, Net Şans-Hitay Ortak Girişim

Kritik ihale devam ediyor

Karşılığı nakit olmak üzere planlama, tertip etme ve çekiliş düzenleme hakkı Milli Piyango İdaresi’ne ait olan şans oyunları lisansının 10 yıl süre ile topluca verilmesi suretiyle özelleştirilmesi ihalesi devam ediyor.

İhaleye, Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu, ERG-Ahlatcı Ortak Girişim Grubu ve Turkish Lottery Holding B.V teklif vermişti.

Turkish Lottery Holding B.V ihaleden çekildiğini açıkladı. 2 milyar 350 milyon dolarla başlayan ihalede teklif, 32. turda Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu verdiği teklifle 2 milyar 695 milyon dolara kadar ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler