KFMİB Genel Kurulu yapıldı: Edip Sevinç...

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Genel Kurulu yapıldı.

KFMİB Genel Kurulu yapıldı: Edip Sevinç...

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Genel Kurulu Giresun’da yapıldı. 


Sabit Sabır'ın Divan Başkanlığı'nı yaptığı, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Konseyi Başkanı Sebahattin Arslantürk'ün de katıldığı, Karadeniz İhracatçıları Birliği (KİB) Genel Sekreterliği toplantı salonundaki genel kurula, tek aday olarak katılan Edip Sevinç, yeniden başkan seçildi.  

Sevinç, genel kurulda yaptığı konuşmada, tarım ürünleri içinde fındık ihracatının payının yüzde 10 civarında olduğunun altını çizerken, hedeflerini fındık ihracatçısının elindeki tüm fındığı satacak konuma gelmek olarak açıkladı. 

Türk fındığının en önemli alıcısı konumunda da olan Ferrero Fındık'ın yönetim kurulu üyesi olduğu ve Edip Sevinç’in tek aday olarak katıldığı seçimde yönetim kurulu şu üyelerden oluştu.

KFMİB Genel Kurulu yapıldı: Edip Sevinç...

Asil üyeler:

Ferrero Fındık İthalat ve İhracat, Gürsoy Tarımsal Ürünleri, Durak Fındık Sanayi, Sabıroğlu Fındık Ticaret ve Sanayi, Yavuz Gıda Sanayi, Poyraz Poyraz Fındık Entegre, Arslantürk Tarım Ürünleri, Özyılmaz Fındık Ticaret Sanayi, Şenocak Gıda Fındık Entegre, Çebi Fındık Entegre Sanayi

Yedek Üyeler:

Aysan Dış Ticaret, Karimex Gıda Sanayi, Dost Fındık Gıda, Çelebioğlu Gıda, Ilgıt Gıda Sanayi, Doğancan Fındık, Karadere Tarım Ürünleri, Noor Fındık Sanayi, Yürür Gıda, Bayram Otomotiv 

Denetleme Kurulu

Asil üyeler:

Altaş Yağ Su ve Tarım Ürünleri, Alturna Makine Tarım Gıda Sanayi, Yılmaz Fındık Entegre Sanayi

Yedek üyeler:

Kümbetli Tarım Ürünleri, Özkaya Gıda, Kurtsan Tarım Ürünleri

KFMİB Genel Kurulu yapıldı: Edip Sevinç...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi