Karadeniz Turizmine Destek

 Antalya’dan Trabzon’a açılacak hava koridoru ile turistlere Doğu Karadeniz turizm destinasyonu sunulacak.  Anadolujet tarafından desteklenen proje kapsamında Antalya’dan Trabzon’a uçak seferleri konulacak.BİR BÜYÜK DÜŞ HAYATA GEÇİYORProje ile uzun yıllar

Karadeniz Turizmine  Destek

 Antalya’dan Trabzon’a açılacak hava koridoru ile turistlere Doğu Karadeniz turizm destinasyonu sunulacak.  Anadolujet tarafından desteklenen proje kapsamında Antalya’dan Trabzon’a uçak seferleri konulacak.

BİR BÜYÜK DÜŞ HAYATA GEÇİYOR

Proje ile uzun yıllardır düşlenen Akdeniz ve Doğu Karadeniz havzaları arasındaki turizm işbirliği de başlamış olacak.  Yurt dışında Türkiye’nin iki bölgesi ortak pazarlanacak ve sektörde katma değer artırılacak.

TUR OPERATÖRLERİ DOĞU KARADENİZ’İ AKDENİZ BÖLGESİ İLE ORTAK PAZARLAYACAK

Antalya-Trabzon hava hattı ile Akdeniz ve Doğu Karadeniz Havzaları arasında turizmde işbirliğine adım atılıyor. İki havza arasında turizm destinasyonunun geliştirilmesi amacıyla Anadolujet Akdeniz havzasından turizm acentelerini Doğu Karadeniz havzasına tanıtım amaçlı bir tur programı düzenliyor.

Trabzon İstasyon Müdürü Osman Özyılmaz,  Anadolujet Pazarlama ve Satış Koordinatörleri Bahadır Süzer ile Burak Er Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi ile görüştüler. Akdeniz Havzasından Doğu Karadeniz’e gelecek olan tur operatörlerine uygulanacak program üzerine görüş alış verişinde bulundular.

Program kapsamında Akdeniz ve Doğu Karadeniz’deki tur operatörleri Trabzon’da bir araya gelerek ortak çalışma ve işbirliğine adım atılacak. Daha sonra konuk tur operatörlerine Doğu Karadeniz’in turizm değerlerinin tanıtılacağı program hayata geçirilecek.

ANADOLUJET ANTALYA – TRABZON ÇAPRAZ UÇUŞLARI İLE DESTEK VERECEK

Anadolujet Pazarlama ve Satış Koordinatörleri Antalya’ya yurt dışından turist getiren operatörlerin burada yapılacak konaklamaların yanı sıra farklı destinasyon arayışlarında olduğunu belirterek bu kapsamda Doğu Karadeniz’in değerlendirileceğini dile getirdiler. Kurum olarak hazırlıklara başladıklarını ifade ederek Doğu Karadeniz’in tur operatörlerine tanıtımının yapılmasının ardından Antalya – Trabzon çapraz uçuşlarının başlatılacağını duyurdu.

TÜRKİYE’NİN MENFAATİNE

Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi ‘de Akdeniz ve Doğu Karadeniz havzalarının turizm sektöründe ciddi işbirliği potansiyelleri bulunduğunu ifade ederek geçmişte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu alanda çalışmalarda bulunduğunu kaydetti. Çelebi, “ Doğu Karadeniz’de turizm sektörü hızlı gelişiyor. Ülkemizin turizmde en çok gelişmiş bölgesi olan Akdeniz ile geliştirilecek her türlü işbirliğinde Türkiye büyük kazançlar elde edebilecektir. Bu işbirliğini Ticaret ve Sanayi Odamız gibi kamu ve özel kurumların desteklemesinde ülkemizin büyük menfaatleri bulunmaktadır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi