Karadeniz hamsisi tezgahta

Karadeniz’de palamuttan umduğunu bulamayan balıkçılar, bugün hamsi ile döndüler. Havaların soğuması sonucu hamsi ile dönen balıkçılar tezgahları şenlendirdi. Daha önce Marmara hamsisi tezgahlarda 7 ile 10 lira arasından satılırken, Karadeniz hamsisi ise 5

Karadeniz hamsisi tezgahta

Karadeniz’de palamuttan umduğunu bulamayan balıkçılar, bugün hamsi ile döndüler. Havaların soğuması sonucu hamsi ile dönen balıkçılar tezgahları şenlendirdi. Daha önce Marmara hamsisi tezgahlarda 7 ile 10 lira arasından satılırken, Karadeniz hamsisi ise 5 liradan satıldı. Palamut tanesi 10 liradan, çinekop kilosu 10 liradan, barbunun kilosu ise 3.5 ile 10 lira arasında satışa sunuldu.

Balıkçı Yasin Birinci bu yıl hamsinin çok olmasını beklediklerini belirterek, havaların erken soğumasının hamsinin tezgaha erken düşmesini sağladığını, günde yaklaşık 70 kasa hamsi sattığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi