Kara: Türkiye geriye dönmemeli!

Genel seçim sonuçları sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendiren TESOB Başkanı Kara’nın siyasi partilere çağrısı var.7 Haziran Genel seçim sonuçları sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendiren Trabzon Esnaf Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı(TESOB) Metin Kar

Kara: Türkiye geriye dönmemeli!

Genel seçim sonuçları sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendiren TESOB Başkanı Kara’nın siyasi partilere çağrısı var.

7 Haziran Genel seçim sonuçları sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendiren Trabzon Esnaf Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı(TESOB) Metin Kara siyasi partilerin genel başkanları başta olmak üzere siyasetçilerin bu süreçte çok hassas olması gerektiğinin altını çizerek “Şimdi hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Türkiye’nin geriye dönme şansı yok. İstikrar huzur ve kalkınma için uzlaşma ortamına ihtiyaç var. Toplumun her kesiminden beklentilerine siyasi partiler duyarsız kalmamalı” dedi.

TOPLUMUN HER KESİMİ BEKLENTİ İÇİNDE

Genel seçimler öncesi siyasi partilerin memur-işçi-emekli kesimle birlikte özellikle dar boğazda olan küçük esnafın sorunları noktasında vaatler verdiğini hatırlatan Başkan Kara “Esnafımızın beklentilerine büyük oranda cevap veren AK Parti hükümetinin ortaya koyduğu projelerin devamı noktasında yeni kurulacak 63.hükümetin ivedi olarak bunları kanunlaştırması gerek. Esnafımız nefes almak ve geleceğe güvenle bakmak istiyor.” ifadelerini kullandı.

ZATEN ORTADA SICAK PARA YOK!

Yeni hükümetin kurulması ile birlikte piyasaların kendini daha güvende hissedeceğini de dile getiren TESOB Başkanı Metin Kara ”Şu anda esnafımız ve vatandaş kredi kartları ile ayakta kalma mücadelesi veriyor. Sıcak para trafiği yok. Küçük esnafın veresiye defteri kalabalık. Cebinde parası olmayan ise kredi kartına yüklenmeye devam ediyor. Üretmeyen sürekli tüketen toplum olmanın bedelini zaten ağır bedellerle öderken birde bu şekilde siyasi belirsizlik yaşanırsa ciddi sorunlar yaşarız. Mutlak suretle geniş tabanlı bir uzlaşma bekliyoruz. Şu aşamada erken seçimin de çok faydası olmaz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi