İşte Trabzon İl Özel İdare bütçesi

İl Genel Meclisi tarafından sürdürülen Kasım ayı toplantıları kapsamında, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar okundu. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Aydın, bütçe hazırlanışı sırasında komisyon üyelerinin büyük bir özveriyle çalışt

İşte Trabzon İl Özel İdare bütçesi

İl Genel Meclisi tarafından sürdürülen Kasım ayı toplantıları kapsamında, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar okundu. 

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Aydın, bütçe hazırlanışı sırasında komisyon üyelerinin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade ederek, ''Çalışmalarımız ile 2010 yılındaki denk bütçenin, 2011 yılında da olmasını temenni ediyoruz'' dedi. 

2011 yılında tahmin edilen bütçe gelirinin 38 milyon lira olduğunu kaydeden Aydın, ''2011 yılındaki gider bütçesi de 38 Milyon lira olarak tahmin edildi. Gider bütçesini 13 Milyon 219 bin ile mal ve hizmet alımları, 12 milyon 331 lira ile sermaye transferleri, 5 milyon 658 bin 900 lira ile personel giderleri gibi başlıklar oluşturuyor'' diye konuştu. 

Görüşmeler sırasında zaman zaman akaryakıt bütçesiyle ilgili kısa süreli tartışmalar yaşandı.


İl Genel Meclisi üyelerinin bütçe hakkındaki öneri ve düşüncelerini aktarmasının ardından, Trabzon İl Özel İdaresi'nin 2011 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi