İşte memura zam teklifi

Hükümet memura yüzde 3+3 teklif etti. Hükümetin gelecek yıl zam teklifi ise yüzde 2+3. Memur-sen Pazartesi hükümüten yeni bir teklifle gelmesini bekledikleri açıkladı. Hükümetin teklifi yeterli bulunmadı.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memu

İşte memura zam teklifi

Hükümet memura yüzde 3+3 teklif etti. Hükümetin gelecek yıl zam teklifi ise yüzde 2+3. Memur-sen Pazartesi hükümüten yeni bir teklifle gelmesini bekledikleri açıkladı. Hükümetin teklifi yeterli bulunmadı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memur maaşlarına yapılacak zam için kamu işveren heyeti olarak tekliflerini sunduklarını belirterek, 2012 yılı için 3 3, 2013 yılı için ise 2 3 önerdiklerini söyledi.

MEMURLAR TEKLİFTEN HOŞNUTSUZ

İlk yıl için yüzde 16, ikinci yıl için yüzde 14 zam talep eden memurlar, hükümetten yeni bir teklif bekliyor...

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 'Bu teklif yok hükmündedir, dağ fare doğurdu. Bu kabul edilebilir bir teklif değil" dedi.

Gündoğdu, "biz 2012 için taban ücretlerine 120 lira ve yüzde 16 zam, 2013 için de 80 lira zam artı yüzde 14 istiyoruz "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi