İş Bankası Trabzon'a veda etti

Tam 29 yıl Türkiye İş Bankası'nda başarılı bir şekilde görev yapan ve enson getirildiği Trabzon Şube Müdürlüğü görevindeyken emekli olma kararı alan Şube Müdürü Ercan Özgürbüz, adına banka çalışanlarının düzenlediği yemekte duygulu olduğu kadar renkli anl

İş Bankası Trabzon'a veda etti

Tam 29 yıl Türkiye İş Bankası'nda başarılı bir şekilde görev yapan ve enson getirildiği Trabzon Şube Müdürlüğü görevindeyken emekli olma kararı alan Şube Müdürü Ercan Özgürbüz, adına banka çalışanlarının düzenlediği yemekte duygulu olduğu kadar renkli anlar da yaşandı.

Türkiye İş Bankası Trabzon Şube Müdürlüğü görevinde oldukça önemli ve başarılı bir grafik sergileyen banka genel merkezi tarafından da zaman zaman taktir alan Özgürbüz, artık dinlenmek istediğini ve hayatına bu şekilde devam etmek istediği için emekliliği tercih ettiğini söyledi.
 
45.20120922151758.jpg
 
Dün akşam Trabzon'da bir otelde düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Özgürbüz, görev yaptığı 29 yıl boyunca bankacılık adına elinden ne geldiyse yapmaya çalıştığını belirtirken, tüm personele de bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
 
Tüm personele teşekkür eden Özgürbüz, yaptığı konuşmanın ardından esprili kimliğiyle de tanındığı için ekibin ısrarlarını da kıramayarak belli bir süre elindeki mikrofonla fıkra anlatarak geceye renk katan isim oldu.
 
555.jpg
 
Daha sonra Özgürbüz'e plaket verilerek kendisine yapmış olduğu çalışmalarından ötürü teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi