İMKB bugün açılıyor

Bayram tatilinin Türkiye'yi olumsuz etkilerden bir nebze kurtardığı yönünde yorumlar yapılıyor. Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu değerlendirmeye katılmıyor. Erdoğan, Türkiye'nin krizden en az şekilde etkilenmesinin nedeninin bayram tatili değil, alı

İMKB bugün açılıyor
Bayram tatilinin Türkiye'yi olumsuz etkilerden bir nebze kurtardığı yönünde yorumlar yapılıyor. Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu değerlendirmeye katılmıyor.

Erdoğan, Türkiye'nin krizden en az şekilde etkilenmesinin nedeninin bayram tatili değil, alınan önlemler olduğunu savundu.

Bugün, ABD ve krizi hisseden dünya piyasaları için de çok önemli bir gün olacak. ABD'de geçen hafta Temsilciler Meclisi'nde reddedilen yardım paketinin yeni hali tekrar oylanacak.

Akşam saatlerindeki oylama sırasında İMKB yine kapalı olacak. Oylama sonucuna borsanın nasıl tepki vereceği ancak pazartesi günü anlaşılacak.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası geçen hafta cuma günü 36 bin 51 puandan kapanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi