IMF Heyeti Ankara'ya Geldi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Türkiye Masası Şefi Lorenzo Giorgianni ve IMF Türkiye Yerleşik Temsilciliğine yeni atanan Hüseyin Samiei, görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya geldiler.IMF Heyeti, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile yarın saat 10:30'da Hazine'de

IMF Heyeti Ankara'ya Geldi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Türkiye Masası Şefi Lorenzo Giorgianni ve IMF Türkiye Yerleşik Temsilciliğine yeni atanan Hüseyin Samiei, görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya geldiler.

IMF Heyeti, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ile yarın saat 10:30'da Hazine'de bir araya gelecek.

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in, ''tanışma amaçlı'' Türkiye'ye davet ettiği IMF heyetinin, yarın ve perşembe günü, ekonomiyle ilgili diğer bakan ve üst düzey ekonomi yetkilileriyle de görüşmesi bekleniyor.

Görüşmelerde, Stand-by düzenlemesi çerçevesindeki yeni Gözden Geçirme tarihi ile genel ekonomik gelişmelerin de ele alınması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi