İhale kanunu masaya yatırıldı

Hizmet içi eğitim seminerlerinin kurum dinamizmi açısından önemi vurgulandı. ,İl özel idaresindeki hizmet içi eğitim seminerinin ilki de 4734 sayılı kamu ihale kanunu ve yaklaşık maliyet hazırlama konusunda oldu. Yürürlükteki ihale kanunun son şekli tekni

İhale kanunu masaya yatırıldı

Hizmet içi eğitim seminerlerinin kurum dinamizmi açısından önemi vurgulandı.

,İl özel idaresindeki hizmet içi eğitim seminerinin ilki de 4734 sayılı kamu ihale kanunu ve yaklaşık maliyet hazırlama konusunda oldu.

Yürürlükteki ihale kanunun son şekli teknik elemanlara Jeoloji Mühendisi İlker Yurdakul ve Makine Mühendisi İrfan Erdem tarafından anlatıldı.

Karşılıkla soru cevap yöntemi ile yürütülen hizmet içi eğitim seminerlerinde il özel idaresinin en çok kullandığı ihale yasası ile ilgili bilgilendirmelere önümüzdeki yatırım mevsimi ile ilgili olarak elemanların yetişmesine yardımcı olacak. Seminerde ihale usulünün tespiti, yaklaşık maliyet hesabına esas miktarların tespiti,teklif hazırlama yöntemleri,teknik ve idari şartnameler,ihaleye katılmada yeterlik kuralları,ihale komisyonunun çalışmaları ve sorumlulukları gibi konularda ders verildi.

Trabzon İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Arslan Malkoç, seminerin çok verimli geçtiğini belirterek,” İhale kanununda yapılan değişiklikleri ve uygulamalarda tam bir birlikteliğin sağlanması için gerekenleri ilgili personellerimizle görüştük. Fikir alışverişinde bulunduk. Bu tür seminerlerin koordinasyonu sağlamada etkisi büyük ,o yüzden seminerlerimize belirli aralıklarla devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi