Hisarcıklıoğlu yeniden seçildi

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamada, 15 Ekim 2008 tarihinde Brüksel'de gerçekleştirilen Eurochambres'in 104. genel kurulunda, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yönetim kurulu üyeliğine oy birliği ile beşinci kez seçildiği bildirildi. Hisarcıklıoğlu seç

Hisarcıklıoğlu yeniden seçildi
TOBB'dan yapılan yazılı açıklamada, 15 Ekim 2008 tarihinde Brüksel'de gerçekleştirilen Eurochambres'in 104. genel kurulunda, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yönetim kurulu üyeliğine oy birliği ile beşinci kez seçildiği bildirildi.

Hisarcıklıoğlu seçim sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'nin AB'ye katılım sürecinin hızlandırılması gerektiğini ve Türkiye-AB sivil toplum diyaloğunda iş dünyası olarak AB üyesi ülkelerdeki partnerleriyle birlikte çalıştıklarını kaydetti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bu yılın Ocak ayında Moskova'da yapılan seçimlerde de; Eurochambres'in AB üyesi olmayan 19 ülkesi adına, başkanlık divanı üyeliğine de seçilmişti.

Açıklamaya göre, söz konusu genel kurulda ağırlıklı olarak dünya ekonomik krizi, krizin Avrupa'ya yansımaları ve Euro Zone üyesi ülkelerin açıkladıkları tedbirler tartışıldı.

Ticaret ve sanayi odalarının Avrupa düzeyindeki çatı kuruluşu olan Eurochambres şemsiyesi altında, ulusal odalar birlikleri aracılığıyla 2 bin yerel ve bölgesel oda ile 19 milyon işletme yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler