Hangi emekli 900 lira ek para alacak?

Emeklilerin promosyon almasyıla ilgili çalışmalarda sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, banka genel müdürlükleriyle görüşüldüğünü ve sorunun yakında çözüleceğini  açıkladı.MÜJDE BAKANDAN GELDİDün bir açıklama yapan Bakan Çelik, em

Hangi emekli 900 lira ek para alacak?

Emeklilerin promosyon almasyıla ilgili çalışmalarda sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, banka genel müdürlükleriyle görüşüldüğünü ve sorunun yakında çözüleceğini  açıkladı.

MÜJDE BAKANDAN GELDİ
Dün bir açıklama yapan Bakan Çelik, emeklilere promosyon verilip verilmeyeceğiyle ilgili olarak konunun toplu görüşmelerde ele alındığını belirterek, şunları söyledi: "Şu anda ilgili kurumlarımız, bankaların genel müdürlükleri ile irtibatlarını sürdürüyor. Sorunun çözümü konusunda kararlılığımız var. İnşallah kısa sürede bu sorun çözülür."

PROMOSYON NE KADAR OLACAK?
Şu anda değişik kurumların yaptığı anlaşmalar haricinde memurlar anlaşma yapılan süre için geçerli olmak üzere brüt maaşlarının yüzde 60'ını promosyon olarak alıyor. Bu hesaptan yola çıkarak ortalama bin 500 lira alan bir emeklinin promosyonu ise 900 lirayı buluyor. 2 bin lira maaş alan emekli için ise promosyon bin 200 liraya kadar yükseliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler