Güncel kurban fiyatları

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, bu yıl Kurban Bayramı'nda kurbanlık sıkıntısı yaşanmayacağını belirterek, "Hiçbir şekilde endişeye gerek yok. Elimizde ihtiyaçtan fazla kurbanlık var. Türkiye genelinde kurbanda kesilmeyi

Güncel kurban fiyatları

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, bu yıl Kurban Bayramı'nda kurbanlık sıkıntısı yaşanmayacağını belirterek, "Hiçbir şekilde endişeye gerek yok. Elimizde ihtiyaçtan fazla kurbanlık var. Türkiye genelinde kurbanda kesilmeyi bekleyen 1,5 milyon büyükbaş, 4 milyon da küçükbaş olmak üzere 5,5 milyon hayvanımız var" dedi.

Tunç, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'na az bir süre kala besicilerin son hazırlıklarını tamamladığını ve kurbanlık satışı için belirledikleri illere gitmeyi beklediklerini söyledi.

Besicilerin bayrama 10 gün kala İstanbul'a giderek kurbanlık satışına başlayacaklarını belirten Tunç, bu yıl yeteri kadar kurbanlık hayvan bulunduğunu ve kesinlikle ithalat hayvana gerek olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler